Tuesday, December 21, 2021

Ovatko online-treffisivustot kannattavia

Ovatko online-treffisivustot kannattavia



Tämä pätee erityisesti, jos aiot muuttaa yleisösi liideiksi jo yhden käynnin jälkeen. Kuten näet, he etsivät kohdistettuja markkinoita, mukaan lukien uskonnolliset, etniset, maantieteelliset ja erityiset eturyhmät. Kuten aiemmin kannattava, sijoittuminen Googlen kärkeen minkään tyyppisillä yleistermeillä on lähes mahdotonta, ovat online-treffisivustot kannattavia. Deittailusivustoilla ja -sovelluksissa tavallisesti käytetty freemium-malli on toiminut hyvin monissa tämän tyyppisissä palveluissa. Muista seurata ja harkita vaihtoehtojasi ansaita rahaa online-treffimaailmassa ja tarjota ihmissuhdeneuvoja miljoonille ihmisille, jotka etsivät tämäntyyppisiä resursseja päivittäin.





Paikallinen markkinointi



Hyväksymme lähetyksiä Stacks Bowers -huutokaupoista Lähetä meille sähköpostia: Myynti Antiikkirahaa. com tai soita tai tekstiviesti: Lähetä meille viesti:.


Kaiken tämän mielessä käymme tänään läpi kannattavan treffi- ja rakkausblogin luomisen. Tämä on täydellinen liiketoimintamalli tai markkinointimenetelmä kenelle tahansa aloittaakseen online- ja tytäryhtiömarkkinoinnin.


Muista seurata sivustoa ja harkita vaihtoehtojasi ansaita rahaa online-treffimaailmassa ja sivuston suhteen neuvoja miljoonille ihmisille, jotka etsivät tämäntyyppisiä resursseja päivittäin. Vaikka verkossa saattaakin vaikuttaa siltä, ​​että yleisösi ja sivustosi demografiset tiedot olisivat kuka tahansa verkossa sinkku ja parisuhdetta etsivä henkilö, olet oikeassa, mutta seurustelisit samalla myös liian yleisellä tasolla.


Kun tarkastelet luotavan sisällön tyyppiä ja kuinka tämä kohdistaa rakkauteen, ovat online-treffisivustot kannattavia, täydellinen esimerkki verkossa tämä voidaan nähdä alla tällä treffiavainsanaluettelosivustolla Modovo.


Vaikka monet sivustot listaavat rakkautta tai kaksi avainsanaa kohdistettavaksi, Mondovo on tehnyt rakkauden erinomaista työtä listaamalla laajan tuottavan pitkän pyrstön avainsanoja ja hakulausekkeita – kaikki liittyvät kaikkeen treffeille. Tässä samassa artikkelissa voimme tarkastella joitakin haetuimpia treffiavainsanoja verkossa.


Kun seurustelet näitä treffiavainsanojen tutkimusta, muista tarkastella pitkän hännän tuottoa ja muita tapoja, joilla sivustot voivat käyttää tämän luovempiin aiheisiin samalla, kun yleisö saa mitä he haluavat. Sivustot siitä, mitä avainsanoja yrityshakulausekkeita etsit, sinun on luotava sisältöä näiden tarpeiden ja yksittäisten toimintakehotusten perusteella, jotka liittyvät rakkauden tarpeeseen.


Alla on muutamia esimerkkejä näistä avainsanoista. Hienoa deittailuvinkkien tai suhteiden tuoton luomisessa on se, että sisältösi kaupallistamiseen on monia tapoja. Yksinkertaisimmassa muodossa sivustosi käytät aina Google Adsense -sivustoja sivustollasi ja ansaitset pienen osan tuotoistasi, voit mainostaa yksittäisiä treffeihin liittyviä tarjouksia voittoja todellisia treffisivustoja sinänsä. Useimmissa tapauksissa yhteistyötarjous lähettää liidejä verkossa treffisivustolle on luultavasti paras vaihtoehto – koska se on todennäköisesti yleisösi kiinnostunut.


Kuten aiemmin mainittiin, Internetissä on nykyään yli miljardi yrityssivustoa, jotka tuottavat. Siinä on paljon sisältöä ja aivan liikaa häiriötekijöitä. Tämä pätee erityisesti, jos aiot saada treffisivuston yleisön johtoon yhden online-käynnin jälkeen. Parempi tapa yhdistää ja tarjota arvokasta liiketoimintaa yleisöllesi voisi olla käyttämällä ovat online-treffisivustot kannattavia sarja, jossa voit toimittaa laadukasta tietoa, oppaita ja resursseja ajan mittaan.


Tämä on vain yksi voitoista, joita sivustojen omistajien ja bloggaajien nykyään on tarjolla monista rakkauden muodoista. Alla olevan visuaalin avulla voimme nähdä, kuinka markkinointi voi alkaa ppc-mainosten, foorumiviestien, bannereiden tai jopa sosiaalisen median kautta… mutta se on vasta prosessin alkua. Mainittiin myös aiemmin, voittojen vuodelta ovat online-treffisivustot kannattavia on täysin täynnä sisältöä, kilpailijoita, rahaa ja mainontavaihtoehtoja – kannattavaa on kuitenkin edelleen monet huonesivustot kilpailevat ja tienaavat myös rahaa.


On olemassa monia tunnettuja tuotenimisiä yhdysvaltalaisia ​​treffisivustoja, joista todennäköisesti tiedät jo verkossa ja ehkä käytät tai mainostat niitä. Sama pätee seurusteluihin Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos kohdistat vain TREffitreffit vain englanninkielisiin maihin, ovat online-treffisivustot kannattavia, menetät paljon aikaa! Kuten monet muut kumppaniverkostot, Affiliate2Day on deittailukohtainen kumppaniohjelma, joka tarjoaa korvauksen, kun joku liittyy tai ostaa sivustoja jollakin heidän treffisivustoistaan.


Deittailukohtaisen alustan, kuten Affiliate2Dayn, käytön etuna on, että seurustelu on kannattavaa! Tämä tarkoittaa, että he tietävät, minkä tyyppiset aloitussivut, mainostreffit ja liikenteen lähteet, ovat online-treffisivustot kannattavia, online-yleisötyypit ja demografinen kohdistaminen toimivat parhaiten.


Kaiken tämän huomioon ottaen heidän alustallaan on myös tytäryhtiöjohtajia, joilla on samat tiedot ja jotka ovat valmiita välittämään sen eteenpäin millekään treffikumppanille lisätäkseen liidejä, tuloja ja tuloja molemmille osapuolille.


Useimpien sivustoni lukijoiden pitäisi jo tuntea prosessi, joka rakastaa affiliatemarkkinointia ja kuinka luoda sivuston ensimmäinen kampanja. Liity vain rakkauteen, nappaa sivustosi linkki, ovat online-treffisivustot kannattavia, ja lähetä se sivustollesi.


Affiliate2Dayn kaltaisessa ohjelmassa olisi parasta sijoittaa toimintakehotuksia koko sivustosi sisältöön. Jos aiot mainostaa deittailua maksetun markkinoinnin ja mediaostojen avulla, ovat online-treffisivustot kannattavia, Sitten treffisivustojen aloitussivut, jotka palvelevat erilaisia ​​väestöryhmiä ja heidän kiinnostuksen kohteitaan, olisivat parhaita. Verkossa kaikki yksinkertainen mainonta, mutta jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset mukautetun mainoskopion, Affiliate2Day voi auttaa myös siinä.


Affiliate2Dayn ja käynnissä olevien treffitarjousten tapauksessa tämä osoittautuisi tehokkaimmaksi sivustoilla ovat online-treffisivustot kannattavia saada treffi- tai suhdetarjouksia. Riippumatta siitä, mitä yritystä päättävät mainostaa, ovat online-treffisivustot kannattavia, Älä lataa sivustoa liian monilla kaupallistamisvaihtoehdoilla tai häiriötekijöillä, koska tämä voi johtaa siihen, että sivuston lukijat ylikuormituvat, ja sivustot yksinkertaisesti poistuvat sivustostasi.


Tämä voi verkossa olla kannattavaa myös sivuston tulojen seurantaan. Viitaten rahan ansaitsemiseen Affiliate2Dayn avulla, yhteistyökumppaneilla on kolme kaupallistamismenetelmää, joista valita. Profitable on ihanteellinen tarjous kaikille bloggaajille tai sivustojen omistajille, jotka jo kattavat liiketoimintaa ovat online-treffisivustot kannattavia ansaita rahaa verkossa tai affiliate-markkinointiin.


Kaikki rakastavat juhlia vuosipäivää, Affiliate2Day tekee juuri niin. Mikä parasta, he jakavat kokemuksensa myös sivustokumppaneidensa ja tytäryhtiöidensä kanssa.


Nyt kun meillä on mielessämme sisällön kaupallistamismenetelmä, voimme nyt siirtyä sisällön edistämiseen. Verkkosivuston tai blogin luominen on erittäin helppoa. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun yrität ansaita rahaa ovat online-treffisivustot kannattavia verkkosivustolla tai blogissa on tietää, kuinka saada jatkuvasti uusia vierailijoita verkkosivustollesi. Kaksi online- ja tehokkainta tapaa saavuttaa tämä on hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median käyttö, ovat online-treffisivustot kannattavia.


Kuten aiemmin kannattava, sijoittuminen Googlen kärkeen minkään tyyppisillä yleistermeillä on lähes mahdotonta. Tästä syystä sinun on oltava luova ja ainutlaatuinen luomasi sisällön kanssa. On kuitenkin olemassa parempia tapoja lähestyä tätä prosessia.


Esimerkiksi SEMRushwen kaltaisen työkalun avulla voit liittää minkä tahansa deittailu- tai suhdeblogin ja nähdä, millä avainsanoilla he sijoittuvat tällä hetkellä. Voimme myös nähdä heidän sijoituksensa Googlessa, kuinka liikemiehet hakevat kyseistä lausetta kuukausittain, treffit sijoitussivustoilla, jotka ovat online-treffisivustot kannattavia, ja myös suora linkki artikkeliin, joka on paremmuusjärjestykseen.


Voit nähdä rakkauden esimerkin kaikesta tästä alla. Samanaikaisesti, jos vastustat täysin ajatusta odottaa, että sivustosi sijoittuu orgaanisesti Googlessa, voit myös keskittyä kannattavuutesi sosiaaliseen mediaan.


Twitter, Facebook ja Pinterest ovat kolme kuuminta sosiaalista alustaa seuraajien rakentamiseen ihmissuhteiden ja neuvojen ympärille ovat online-treffisivustot kannattavia ja Facebook-mainokset sopivat ihanteellisesti sinkkujen kohdistamiseen heidän tuottojensa ja sijaintinsa perusteella, ajattele mukautettuja aloitussivuja täällä. Epäilemättä, ovat online-treffisivustot kannattavia. Kysy vain miltä tahansa Internetin suosituimmista treffikumppanisivustoista jo tänään, ovat online-treffisivustot kannattavia, ja he kertovat sinulle maksavansa tuhansia sivustoja kuukaudessa sadoille sivustoille, jotka eivät ole verkossa heidän sivustokumppaneidensa sivustoja – ja mikä parasta, ovat online-treffisivustot kannattavia, affiliate markkinointi on voitto tapa.


Tämä tarkoittaa, että voit testata erilaisia ​​treffisivustoja, sisällön tuottoa ja liikenteen lähteitä nähdäksesi, mikä toimii sinulle parhaiten. Kuten aina, voin tarjota sinulle vain niin paljon tietoa ja yksityiskohtia. Nähdäksesi todellista verkossa, sinun on todella pantava kaikki tämä käytäntöön. Haluaisin kuulla menestyksestäsi verkossa! Olen nyt ansainnut rahaa verkossa seurustelemalla 20-vuotiaana sivustolla ja aloin taas bloggaamaan. Se on ollut hullua matkaa, ja tarinoideni ja tässä blogissa olevien yritysopetusohjelmien avulla haluan auttaa sinua saamaan saman!


Jaa tämä. Aloita omasi muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Ostamme U. Valuutta myyjiltä eri puolilla maata Hyväksymme lähetyksiä Stacks Bowers -huutokaupoille Lähetä meille sähköpostia: Myynti Antiikkirahaa. com tai soita tai tekstiviesti: Online-treffisivustojen tuotot – suosituimmat treffiavainsanat ja kannattavan treffisivuston luominen.


Kuinka luoda treffisivusto: helpoin ja edullisin tapa Ovatko online-treffisivustot kannattavia monet sivustot listaavat rakkautta tai kaksi avainsanaa kohdistettavaksi, Mondovo on tehnyt rakkauden erinomaista työtä listaamalla laajan kannattavan pitkän pyrstön avainsanoja ja hakulausekkeita – kaikki liittyvät kaikkeen treffeille. Määrittele deittisivustollesi markkinarako Kuten monet muut kumppaniverkostot, Affiliate2Day on deittailukohtainen kumppanuusohjelma, joka tarjoaa korvauksen, kun joku liittyy johonkin heidän treffisivustoitaan tai ostaa sivustoja.


Navigointivalikko. Myynti Antiikkirahaa. Sijaintimme Pääkonttorit: Los Angeles, CA New York City, NY Greenville, SC Satelliittitoimistot: Katso lisää toimipisteitä. Ota meihin yhteyttä SÄHKÖPOSTI: Sales AntiqueMoney. com SOITA MEILLE: Täytä yhteydenottolomake. Meistä Tietoja Manning Garrettista.





salsa-treffisivustot Torontossa



On olemassa monia tunnettuja tuotenimisiä yhdysvaltalaisia ​​treffisivustoja, joista todennäköisesti tiedät jo verkossa ja ehkä käytät tai mainostat niitä. Sama pätee seurusteluihin Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos kohdistat vain englanninkielisiin maihin DATING-treffit, menetät paljon aikaa! Kuten monet muut kumppaniverkostot, Affiliate2Day on deittailukohtainen kumppaniohjelma, joka tarjoaa korvauksen, kun joku liittyy tai ostaa sivustoja jollakin heidän treffisivustoistaan.


Deittailukohtaisen alustan, kuten Affiliate2Dayn, käytön etuna on, että seurustelu on kannattavaa! Tämä tarkoittaa, että he tietävät, millaiset aloitussivut, mainostreffit, liikenteen lähteet, online-yleisötyypit ja demografinen kohdistaminen toimivat parhaiten.


Kaiken tämän huomioon ottaen heidän alustallaan on myös tytäryhtiöjohtajia, joilla on samat tiedot ja jotka ovat valmiita välittämään sen eteenpäin millekään treffikumppanille lisätäkseen liidejä, tuloja ja tuloja molemmille osapuolille. Useimpien sivustoni lukijoiden pitäisi jo tuntea prosessi, joka rakastaa affiliatemarkkinointia ja kuinka luoda sivuston ensimmäinen kampanja.


Sinun tarvitsee vain liittyä rakkauteen, napata sivustosi linkki ja lähettää se sivustollesi. Affiliate2Dayn kaltaisessa ohjelmassa olisi parasta sijoittaa toimintakehotuksia koko sivustosi sisältöön. Jos aiot mainostaa deittailua maksetun markkinoinnin ja median ostojen avulla, niin treffisivustojen aloitussivut, jotka palvelevat erilaisia ​​demografisia sivustoja ja heidän kiinnostuksen kohteitaan, olisivat parhaita.


Verkkomainonta on yksinkertaista, mutta jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset mukautetun mainoskopion, Affiliate2Day voi auttaa myös siinä. Affiliate2Dayn ja käynnissä olevien treffitarjousten tapauksessa tämä osoittautuisi tehokkaimmaksi sivustoilla, joilla on treffi- tai parisuhdetarjouksia. Riippumatta siitä, mitä yritystä päättävät mainostaa, älä lataa sivustoa liian monilla kaupallistamisvaihtoehdoilla tai häiriötekijöillä, koska tämä voi johtaa siihen, että sivuston lukijat ylikuormituvat, ja sivustot yksinkertaisesti poistuvat sivustostasi.


Tämä voi verkossa olla kannattavaa myös sivuston tulojen seurantaan. Viitaten rahan ansaitsemiseen Affiliate2Dayn avulla, yhteistyökumppaneilla on kolme kaupallistamismenetelmää, joista valita. Profitable on ihanteellinen tarjous kaikille bloggaajille tai sivustojen omistajille, jotka jo käsittelevät liiketoiminnan aiheita rahan ansaitsemisesta verkossa tai tytäryhtiömarkkinointiin.


Kaikki rakastavat juhlia vuosipäivää, Affiliate2Day tekee juuri niin. Mikä parasta, he jakavat kokemuksensa myös sivustokumppaneidensa ja tytäryhtiöidensä kanssa. Nyt kun meillä on mielessämme sisällön kaupallistamismenetelmä, voimme nyt siirtyä sisällön edistämiseen. Verkkosivuston tai blogin luominen on erittäin helppoa. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun yrität ansaita rahaa verkossa verkkosivustolla tai blogilla, on tietää, kuinka saada jatkuvasti uusia vierailijoita verkkosivustollesi.


Kaksi online- ja tehokkainta tapaa saavuttaa tämä on hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median käyttö. Kuten aiemmin kannattava, sijoittuminen Googlen kärkeen minkään tyyppisillä yleistermeillä on lähes mahdotonta. Tästä syystä sinun on oltava luova ja ainutlaatuinen luomasi sisällön kanssa.


Voit kaupallistaa sivuston tai sovelluksen käyttämällä yhtä kolmesta suositusta liiketoimintamallista: tilaussuunnitelmat, mainonta ja yksittäiset ostot. Yksittäiset ostot tai sovelluksen sisäiset ostot. Käyttäjillä ei ole esteitä pääsylle, mutta heidän on maksettava lisäominaisuuksista. Ihmiset voivat maksaa virtuaalisista lahjoista, keskustelutunnuksista, päivittäisistä otteluista, laajennetusta hakusäteestä ja niin edelleen.


Sovelluksen omistaja hyväksyy kolmansilta osapuolilta mainoksia näyttääkseen niitä sovelluksessa ja ansaitakseen klikkauksista, katseluista tai tapahtumista. Yksittäiset ostot tai sovelluksen sisäiset ostot ovat spontaaneja. Treffisovellusten suosituin kaupallistamisstrategia on freemium-malli, jossa perustoiminnot löytävät ihmiset, puhuminen ihmisille on aina ilmaista.


Pieniä maksuja voi tehdä, jos haluaa lisäetuja, kuten rajoittamattoman pääsyn, paremman profiilin näkyvyyden ja vastaavan. Sen Super Powers -ominaisuuden avulla ihmiset näkevät, kuka piti heistä ja kuka lisäsi heidät suosikkeihin, käyttää näkymätöntä tilaa, saada viestinsä korostettuna, jotta heillä on etusija muihin viesteihin nähden.


Tinder on toinen loistava esimerkki sosiaalisista verkostoista, jotka motivoivat asiakkaita ostamaan premium-tilejä. Tässä tulee käyttöön Rewind-ominaisuus, joka on osa Tinder Plus- tai Tinder Gold -jäsenyyttä.


Sen avulla voit ottaa pyyhkäisyn takaisin. Tässä puhumme tietysti heteroseksuaalisesta enemmistöstä. Dynamiikka on erilainen samaa sukupuolta olevien parien kanssa.


Monet heistä käyttävät useita treffisovelluksia samanaikaisesti ja voivat kadota ikuisesti. Jokaisella sovelluksella on oma kilpailuetunsa tai seurustelupeli: Sen kuukausimaksulla Match. com houkuttelee ihmisiä, jotka ovat valmiita laittamaan rahansa sinne, missä heidän suunsa on. Mitä tulee Yhdysvaltojen suosituimpiin sovelluksiin yleisön koon mukaan, Tinder, Plenty of Fish, Match.


com ja OkCupid johtavat pakettia. Ja vaikka Tinder on suosituin vuotiaiden keskuudessa, Match. com on väestörakenteen suosituin. Silti, kun kyse on yrityksen todellisesta omistuksesta, nämä kaksi mallia sekoittuvat enemmän. Käyttäjät eivät ehkä ymmärrä, että Match Group koostuu itse asiassa 45 brändistä, mukaan lukien suuret nimet, kuten Match. com, OkCupid ja Tinder, ja se listautui. Kaksi tekijää ovat muuttaneet maisemaa kohti jättiläisiä markkinoilla, joista ensimmäinen on Tinderin valtava menestys.


Hyvin harvat uudemmat sovellukset ovat kestäviä. Suurin osa heistä on poissa melkein yhtä nopeasti kuin ilmestyykin. Koska on niin monia treffisivustoja, se voi rohkaista asiakkaita kokeilemaan myös sen muita sivustoja. PrivCo:n mukaan vaikka rahoitus kasvoi vuonna, yksittäisten kierrosten koko pienenee. Pienet rahoitusmäärät eivät yleensä riitä suuriin markkinointibudjetteihin, joita treffisovellukset vaativat käyttäjien hankkimiseen.


Vaikka riskipääomayritykset etsivät tunnetusti uskollisia ja pitkäaikaisia ​​käyttäjiä, treffisovellukset houkuttelevat usein ajoittain käyttäjiä, joilla ei ole paljon uskollisuutta ja jotka haluavat vaihtaa palveluiden välillä. Tämän lisäksi deittailusovellusten kaupallistaminen on ollut hidasta, ja sovellukset haluavat keskittyä ennen kaikkea käyttökokemukseen. Keskustelemme treffisovelluksen kaupallistamisesta ja liiketoimintamallista seuraavassa osiossa.


Lisäksi IAC omistaa myös treffijätti Match Groupin. Rahoitusta edelleen hakevien treffisovellusten toivo ei ole menetetty. Muutaman viime vuoden aikana rahoitusta saaneiden joukossa on yhteisiä piirteitä.


Sijoittajat näyttävät myös pitävän parempana sovelluksia, jotka yksinkertaistavat treffivaihtoehtoja. Vaikka pienten toimijoiden menestyminen voi olla vaikeampaa, ala on ollut vilkasta sen jälkeen, kun Facebook ilmoitti aloittavansa verkkotreffit. Facebookin käyttäjät voivat pian halutessaan luoda deittailuprofiilin Facebookissa, ja koska Facebookilla on niin paljon tietoja käyttäjistään, kuten yhteiset ystävät, deittailuasetukset ja yhteiset kiinnostuksen kohteet, se väittää, että sen pitäisi pystyä tarjoamaan parempia osumia.


Käyttäjät voivat selata kaupunkinsa tapahtumia, mutta heidän toiminta- ja treffiprofiilinsa näkyvät vain muille, jotka myös käyttävät deittailuominaisuutta. Silti Facebook saattaa kohdata joitain esteitä rakentaessaan riittävää eroa treffipalvelun ja vanhan sosiaalisen verkoston välille; Jotkut käyttäjät eivät ehkä pidä molemmista aktiviteeteista yhdessä sovelluksessa.


Ja Facebook on epäonnistunut monta kertaa aiemmin, mukaan lukien Snapchatin kopiointisovellukset Slingshot ja Poke sekä Room, jonka oli tarkoitus olla pseudonyymisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda foorumeita mistä tahansa aiheesta.


com saattaa olla haavoittuvin Facebookille. Jos Facebook pysyy vain auttamalla ihmisiä löytämään tapahtumia ja ryhmiä yhteydenpitoon, näiden kahden palvelun välillä ei välttämättä ole niin paljon päällekkäisyyttä. Ilmoituksen jälkeisessä tulospuhelussa Ginsberg huomautti myös, että vain neljännes Tinderin käyttäjistä luottaa edelleen Facebook-alustaan ​​päästäkseen sovellukseen.


Muut sovellukset ovat ilmoittaneet, että ne saattavat itse asiassa siirtyä lähemmäs Facebookia. Esimerkiksi entisen Tinder-johtajan perustama Bumble kertoi jo ottaneensa yhteyttä Facebookiin koskien yhteistyötä. Joten, kuinka tarkalleen deittailusovellukset tienaavat rahaa pitäen mielessä hyödyllisyyden tärkeys tilan käyttäjälle? Yleisesti ottaen deittailusovellusten liiketoimintamalli jakautuu kolmeen laajaan luokkaan: tilaussuunnitelmat ja freemium, jotka hyödyntävät mainontaa ja sovelluksen sisäisiä ostoksia.


Tilausmalli on deittailusovellusten vanhin malli, joka vaatii käyttäjiltä maksun sovelluksen käytöstä tietyn ajan, yleensä viikon tai kuukauden.

No comments:

Post a Comment

Gewaltprävention bei Dating

Gewaltprävention bei Dating The 4th R The 4th R, ein interaktiver Lehrplan für Neuntklässler, zielt darauf ab, die Gewalt unter Jugendlichen...