Tuesday, December 21, 2021

Treffit schecter-kitaroita

Treffit schecter-kitaroita



Aukioloajat: klo 9–17 maanantaista perjantaihin Tyynenmeren aikaa. Normaalia kulumista kaikissa instrumentin huollettavissa olevissa osissa, mukaan lukien elektroniset ohjaimet ja kytkimet, tunkit, kuluneet nauhat, pinnoitetut pinnat, virityskoneet, naarmut nostosuojissa tai muoviosissa, treffailevat schecter-kitarat ja pähkinät; normaalia maalin kulumista mukaan lukien vauriot, treffailevat schecter-kitarat, instrumentin pinnan värimuutoksia ja maalin kutistumista mistä tahansa syystä. Joissakin ja aiemmissa malleissa saattaa esiintyä yksinumeroinen valmistuskuukausi. Les Paul, nyt menestynyt radio- ja TV-tähti, ehdotti Gibsonin presidentille Ted McCarthylle, että hänen pitäisi harkita investointeja suosittuun Epiphone-bassodisioonaan. Nykyiset omistajat ostivat nimen myöhään. Seuraava todennäköinen ongelma voi olla lähtöliittimen liitäntä. Tämä menetelmä voi usein selvittää a treffailevat schecter-kitarat jossa sarjanumero ei ole vakuuttava.





Jätä kommentti



Sen jatkuvasti kehittyvä ja laajeneva kitara- ja bassovalikoima vetoaa monenlaisiin soittajiin ja erilaisiin musiikkityyleihin. Sen ydinliiketoiminta tarjoaa korkealaatuisia instrumentteja ammattimaisilla komponenteilla edulliseen hintaan. Yksi yrityksen vahvimmista vahvuuksista on sen kasvava lista korkean profiilin artisteista, mukaan lukien Disturbed, Avenged Sevenfold, The Cure, Papa Roach, Seether, Prince, Stone Temple Pilots, Nevermore ja Black Label Society.


InDavid Schecter avasi Schecter Guitar Researchin, korjaamon Van Nuysissa, Kaliforniassa. The treffailevat schecter-kitarat valmistetaan varaosat kitaran kaulat ja rungot, täydelliset mikrofonikokoonpanot, sillat, treffailevat schecter-kitarat, taskusuojat, virittimet, nupit, potentiometrit, treffailevat schecter-kitarat, ja sekalaiset muut kitaran osat.


Lopulta Schecter aloitti treffailevat schecter-kitarat osia merkittäville kitaravalmistajille ja Robert Talbotille treffailevat schecter-kitarat kauppoja. Myöhään mennessä Schecter tarjosi enemmän kuin kitaran osia, mutta ei tarjonnut valmiita instrumentteja. InSchecter tarjosi ensimmäistä kertaa omat täysin kootut sähkökitarat. Niitä pidettiin erittäin laadukkaina ja erittäin kalliina, ja niitä myi vain kaksikymmentä jälleenmyyjää kaikkialla Yhdysvalloissa.


Schecter kitarat treffailevat schecter-kitarat osia ovat käyttäneet mm. Pete Townshend, Mark Knopfler, Ritchie Blackmore, Chris Poland, treffailevat schecter-kitarat, Synyster Gates, Richard Patrick, Jinxx, Jake Pitts Tommy Victor, Dan Donegan, Robin Zander ja Shaun Morgan. BySchecter oli saavuttanut mukautetun myymälän tuotantorajan eikä pystynyt enää vastaamaan kysyntään, treffailevat schecter-kitarat. Tuona vuonna yrityksen osti joukko texasilaisia ​​sijoittajia, jotka halusivat rakentaa Schecterin laatumaineeseen.


Sijoittajat muuttivat yrityksen Dallasiin, Teksasiin, missä he valmistivat laadukkaampia kitaroita käyttäen sekä maahantuotuja osia että Schecter-osia Schecter-nimellä alle viiden vuoden ajan, treffailevat schecter-kitarat. Talven NAMM-näyttelyssä Schecter esitteli kaksitoista uutta kitaraa ja bassoa. Suosituin näistä kitaroista oli T-tyylinen kitara, joka oli samanlainen kuin Pete Townshend soittama kitara.


Vaikka Townshend ei koskaan tukenut tätä mallia, se tunnettiin epävirallisesti "Pete Townshend-mallina". Lopulta T-tyylinen kitara tuli tunnetuksi "Saturnuksena" ja yrityksen S-tyylinen kitara tunnettiin nimellä "Mercury".


Kaikissa kitaroissa on "Lawsuit" tappipäät kaksi pientä merkintää päätuen takana. Schecter käytti edelleen S- ja T-päätukia, jotka Fender oli sallinut ollessaan varaosayhtiö. Näyttää siltä, ​​että tämä oikeusjuttu saattoi pääosin johtaa niiden sulkemiseen myöhään tai aikaiseen. Nykyiset omistajat ostivat nimen myöhään Tänä aikana, treffailevat schecter-kitarat, Schecter onnistui allekirjoittamaan yhden merkittävän kannattajan, ruotsalaisen kitaristin Yngwie Malmsteenin, treffailevat schecter-kitarat.


Schecter rakensi Yngwie Malmsteenille useita räätälöityjä kitaroita, joissa oli kaulan kaula ja käänteiset päät. Texasissa sijoittajat myivät yrityksen Hisatake Shibuyalle, japanilaiselle yrittäjälle, joka omistaa myös Musicians Instituten Hollywoodissa. Shibuya muutti yrityksen takaisin Kaliforniaan ja palautti Schecterin räätälöidyn myymälän juurille ja omisti kaikki voimansa korkealaatuisten, kalliiden mittatilausinstrumenttien valmistukseen.


Schecter-kitaroita oli jälleen saatavilla vain muutamalta jälleenmyyjältä, joista yksi oli Hollywoodissa sijaitseva Sunset Custom Guitars, jonka Hisatake Treffit schecter-kitaroita myös omistettu.


Sunset Custom Guitars sattui olemaan paikka, jossa Michael Ciravolo, Schecter Guitar Researchin tuleva presidentti, treffailevat schecter-kitarat, teki töitä. InSchecter esitteli erittäin kysytyt S-sarjan kitarat ja bassot. InHisatake Shibuya pyysi Michael Ciravoloa Schecterin presidentiksi ja johtamaan yritystä, treffailevat schecter-kitarat. Michael Ciravolo, kokenut muusikko, toi yritykseen monia treffailevat schecter-kitarat muusikot kannattajina.


Näihin kuuluivat Stone Temple Pilotsin Robert DeLeo, White Zombien Jay Noel Yuenger ja Sean Yseult sekä Carbon Nationin Xavier Rhone, treffailevat schecter-kitarat. Michael Ciravolo ei koskaan pitänyt kilpailijoiden malleista, joten hän pyrki etäännyttämään yrityksen entisistä Fender-tyylisistä malleista, treffailevat schecter-kitarat.


Sitä varten hän lisäsi "Avenger", "Hellcat" ja "Tempest" mallit Schecter-luetteloon. Hän halusi myös tavoittaa uuden sukupolven muusikoita, jotka useimmat suuret kitaravalmistajat jättivät huomiotta. Vielä, treffailevat schecter-kitarat, tässä vaiheessa yritys tuotti vain kalliita, räätälöityjä myymälämalleja, treffailevat schecter-kitarat. Schecter maksimituotanto oli neljäkymmentä kitaraa kuukaudessa.


Joten toteuttaakseen visionsa Ciravolo alkoi etsiä tehdasta, joka voisi valmistaa Schecter-kitaroita massatuotantona korkeita laatustandardeja noudattaen. InMichael Ciravolo tapasi useita aasialaisia ​​kitaravalmistajia Tokion musiikkifestivaaleilla ja päätti myöhemmin tehtaan, joka sijaitsee Incheonissa, Etelä-Koreassa.


Vaikka tätä ei tiedetä varmasti, tämä paikka voisi olla World Musical Instrument co:n sähkökitaratehdas. Schecterin kitarat rakennettaisiin Etelä-Korean tehtaalla, minkä jälkeen ne toimitettaisiin Yhdysvaltoihin.


perustettava treffailevat schecter-kitarat Schecter-myymälä. Kesän NAMM-näyttelyssä Schecter esitteli Diamond-sarjan, treffailevat schecter-kitarat, joka sisälsi kuusi kohtuuhintaista ei-mukautettua kitaraa. InSchecter lisäsi siihen seitsemänkielisen "A-7 Avenger" -kitaran treffailevat schecter-kitarat Sarja'. Se esitteli myös "C-1", jonka Jerry Horton debytoi Papa Roachin "Last Resort" -musiikkivideossa.


Diamond-sarja on edelleen tuotannossa tähän päivään asti. Laajennettu tilausmyymälä, USA:n tuotannon palautus ja Schecter Amplification, - läsnä. Init ilmoitti, että Schecter laajensi räätälöityä myymäläään lisäämällä laitokseen 14 neliöjalkaa. Myöhemmin samana vuonna Schecter julkisti uuden yhdysvaltalaisten kitaroiden sarjan, joka tuo yrityksen takaisin "juurille".


Tähän sisältyi useiden CNC-koneiden hankinta Haas Automationilta ja uusi 1 neliöjalan ruiskutuskaappi. Uuden linjan nimi olisi "USA Production Series. Schecter julkisti myös uuden sarjan käsin kierrettyjä sähkökitara- ja bassomikrofoneja, jotka olisivat saatavilla USA Production- ja custom shop -malleihin, treffailevat schecter-kitarat, ja saattaa olla ostettavissa treffailevat schecter-kitarat Yhdessä USA:n tuotantosarjan julkistamisen kanssa Schecter ilmoitti tuovansa niiden markkinoille vahvistinmarkkinoille.


Nämä uudet vahvistimet suunnitettaisiin osittain tunnetun vahvistinsuunnittelijan James Brownin kanssa, joka on tunnetuin Peavey-vahvistimen suunnittelusta, osittain Eddie Van Halenin ja hänen efektipoljinsarjansa kanssa Amptweaker-nimellä. Ensin julkistetut vahvistimet olivat "Hellraiser USA", "Hellraiser Stage", "Hellwin USA" ja "Hellwin Stage".


USA:n versiot valmistetaan Schecterin USA:n tilausliikkeessä, kun taas Stage-sarja on valmistettu ulkomailla. Hellwin on Avenged Sevenfoldin kitaristi Synyster Gatesin tunnusvahvistin, joka auttoi pään suunnittelussa James Brownin kanssa.


Molemmat vahvistimet hyödyntävät Treffit schecter-kitaroita tehoputket, sisäänrakennettu kohinaportti, passiivinen ja aktiivinen tulo, joka kompensoi lähtöeroa muuttamalla piiriä tehon vähentämisen sijaan, ja "Focus"-säädin, joka säätää matalan pään vastetta. Hellwinin erot treffailevat schecter-kitarat Hellraiser on Hellwinin MIDI:n käyttö vahvistimen ohjaamiseen. Hellwin on myös 3-kanavainen vahvistin, toisin kuin Hellraiserin 2-kanavainen muotoilu.


Näiden vahvistimien ohella Schecter esitteli kaiutinkaappisarjan, joista yhdessä on W-subwoofer. nimeltä "Depth Charge", joka lisäisi kaapin bassovastetta. Nämä vahvistimet esiteltiin yhdessä USA:n tuotantolinjan kanssa Winter NAMM -tapahtumassa. Kaikilla Schecter Guitar Research Diamond -sarjan instrumenteilla on rajoitettu elinikäinen takuu.


Tämä takuu koskee vain alkuperäistä omistajaa, eikä sitä voi siirtää missään olosuhteissa. Uudessa Schecter-instrumentissasi ei ole materiaali- ja valmistusvirheitä alkuperäisen omistajan elinkaaren ajan, jos sitä käytetään normaaleissa käyttöolosuhteissa alla kuvattujen rajoitusten mukaisesti.


Tätä takuuta ei voi siirtää treffailevat schecter-kitarat kaikissa olosuhteissa ja koskee vain alkuperäistä omistajaa edellyttäen, että tuote on ostettu UUTENA valtuutetulta Schecter-jälleenmyyjältä.


Voidaksesi vahvistaa takuusi, sinun on palautettava takuurekisteröintikorttisi kymmenen 10 päivän kuluessa alkuperäisestä ostopäivästä tai rekisteröitävä tuotteesi verkossa osoitteessa www. Säilytä alkuperäinen ostokuitti ostotositteena. Jos sinun on tehtävä takuuvaatimus tulevaisuudessa, voit lähettää valokopion kuitistasi tuolloin. Mikään instrumentti ei saa treffailevat schecter-kitarat palasi Schecter Guitar Researchiin ilman treffailevat schecter-kitarat valtuutus.


Jos palautetaan Schecter Guitar Treffit schecter-kitaroita, Asiakkaan on ensin hankittava palautusoikeusnumero RA puhelimitse tai sähköpostitse.


Jos RA ei ole selvästi merkitty palautettavaan pakkaukseen, se evätään. Schecter Guitar Research tarkastaa kaikki palautetut instrumentit hyväksynnän saatuaan, treffailevat schecter-kitarat, ja Schecter Guitar Researchin yksinomaisen harkinnan mukaan treffailevat schecter-kitarat kaikki viallisiksi katsotut osat. Guitar Research varaa oikeuden käyttää säännöllisesti käytettyjä tai korjaushetkellä saatavilla olevia materiaaleja, jos alkuperäisiä materiaaleja ei ole enää saatavilla.


Asiakas vastaa soittimen toimituskuluista Schecter Guitar Researchille; ota vakuutus ja pakkaa instrumentti kunnolla! Schecter Guitar Research maksaa vakuutus- ja toimituskulut soittimen palauttamisesta. Schecter Guitar Research ei tarjoa mitään muuta korjauspalvelua kuin takuukorjauspalvelua.


Jos instrumentti tarvitsee huoltoa tai huoltoa, joka ei kuulu takuun piiriin, se tulee viedä pätevän kitarankorjaajan puoleen. Schecter Guitar Research takaa, että SGR GUITAR ja SGR GUITAR PACK eivät sisällä materiaali- ja valmistusvirheitä, jos niitä käytetään normaalissa käytössä treffailevat schecter-kitarat 2 vuoden ajan alkuperäisestä ostopäivästä, lukuun ottamatta elektroniikkaa ja laitteistoa, jotka kattavat 1 vuoden alkuperäisestä ostopäivästä. GUITAR PACK AMPLIFIER on suojattu yhden vuoden takuulla alkuperäisestä ostopäivästä lukien.


Kaapelit treffailevat schecter-kitarat Muilla lisätarvikkeilla on päivän takuu alkuperäisestä ostopäivästä lukien. Kitaran kielet eivät kuulu takuun piiriin. SGR GUITAR on suunniteltu käytettäväksi. Tämä takuu raukeaa, jos nauhat ovat muita painavampia kuin. SGR 4 -kielinen basso on suunniteltu käytettäväksi.


Tämä takuu raukeaa, jos kitaraan on asennettu lueteltuja painavampia kielet. Schecter Guitar Research varaa oikeuden käyttää säännöllisesti käytettyjä tai korjaushetkellä saatavilla olevia materiaaleja, jos alkuperäisiä materiaaleja ei ole enää saatavilla, treffailevat schecter-kitarat. Ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit laitteen, saadaksesi palautusvaltuutustiedot, treffailevat schecter-kitarat.


Emme räätälöi tai muokkaa Diamond-sarjan kitaroita tai bassoja millään tavalla. Diamond-sarjan kitaramme ja bassot ovat saatavilla vain olemassa olevilla ja nykyisillä teknisillä tiedoilla. Diamond-sarjan instrumentteja ei ole saatavana räätälöityinä versioina, mutta Schecter USA Custom Shop -kitaroita voidaan tilata mukautetuilla vaihtoehdoilla. Lähetä räätälöity tilauslomake valtuutetulle Schecter-jälleenmyyjällesi tai käy Custom Shop -laskimessamme saadaksesi arvioitu hintatarjous.


Kannen takana olevan sarjanumeron kaksi ensimmäistä numeroa kertovat laitteen valmistusvuoden. Esimerkiksi sarjanumerolle "02" tarkoittaa, että kitara on valmistettu vuonna ; sarjanumeron W osalta "10" tarkoittaa, että kitara on valmistettu vuonna Jotta Schecter pysyisi lähellä artistejamme, suosituksia on rajoitetusti, emmekä voi taata vastausta kaikkiin lähetyksiin.


Taiteilijoiden, jotka haluavat tulla hyväksytyksi, tulee lähettää meille täydellinen paketti, joka sisältää elämäkerran, kiertuehistorian, valokuvat, CD-tallenteet, videot ja kaiken muun, jonka uskot voivan vaikuttaa päätökseemme. Schecter Guitars Pendleton Street Sun Valley, CA HUOM: ARTIST RELATIONS. EI PUHELINSOITTOA TAI SÄHKÖPOSTIA, treffailevat schecter-kitarat. Älä lähetä mitään treffailevat schecter-kitarat "yksilaatuisia" materiaaleja, koska pakettejasi ei voi palauttaa.





neuvoja seurustelemiseen avioeron jälkeen



Olemme niin innoissamme voidessamme ilmoittaa yhteistyöstämme ystäviemme kanssa Tobacco Motorwearissa. Schecter-yhtye - "Holy Wars" - kuvasi uusimman musiikkivideonsa kappaleelle "Tainted Love" Schecterissä. Katso varusteet. com-artikkeli TÄÄLTÄ Lisätietoja Banshee Elite 7-FR:stä - Napsauta E-1 FR S Candy Apple. daniel firth sig basso. SVSS Reign. atomimustetta. SVSS eksoottinen. jack fowler. gt basso. TRAD VAN NUYS. OSTA TÄÄLTÄ. Edellinen Seuraava. Tobacco Motorwear x Schecter Guitar Flannel Collaboration 4. kesäkuuta, olemme niin innoissamme voidessamme ilmoittaa yhteistyöstämme ystäviemme kanssa Tobacco Motorwearissa.


Gear Savvyn Banshee Elite 7-FR:n PARAS 7-kielinen nimi 11. marraskuuta, tutustu varusteisiin. Tone-nuppi sijaitsee pohjassa.


Napsauta tästä nähdäksesi kaavion neljän nupin ja viiden nupin basson säätimistä. Blend-nupin pyörittäminen kaula-anturia kohti valitsee kaula-annostimen. Blend-nupin pyörittäminen Bridge-poimintaa kohti valitsee Bridge-poiminta. Keskimmäinen lovi valitsee molemmat mikit. Voit valita kunkin poiminnan äänenvoimakkuuden yksinkertaisella yhden nupin kääntämisellä erillisten äänenvoimakkuuden säätimien sijaan.


Kokeile ensin uutta kitarakaapelia; irrota kaikki tehosteet ja liitä ne suoraan vahvistimeen. Voit myös kokeilla toista vahvistinta, jos sellainen on saatavilla. Seuraava todennäköinen ongelma voi olla lähtöliittimen liitäntä. Irrota lähtöliittimen levy tai pistorasian suojus ja tarkista, onko liitäntöjä katkennut. Jos mikään näistä ei ratkaise ongelmaasi, ota meihin yhteyttä saadaksesi teknistä apua. Minulla ei ole lähtöä tai ääneni säröytyy Diamond-sarjan instrumentissani, jossa on aktiivinen taajuuskorjain tai aktiiviset mikrofonit.


Mitä minun pitäisi tehdä? Useimmiten pariston vaihtaminen korjaa tämän. Muista irrottaa instrumentin kaapeli lähtöliittimestä, kun et käytä sitä. Tämä sammuttaa akut ja lisää useita tunteja pelattavuutta. Jos tämä ei auta, katso edellä mainittu kysymys. Akkuni tyhjenee jatkuvasti Stiletto Studiossa tai Hellraiser-bassossa.


Studio- ja Hellraiser-bassoissamme on kaksi 9 voltin akkua akkukotelossa. Varmista, että molemmat paristot on vaihdettu. Se voi olla hieman harhaanjohtavaa, mutta toinen akku on ensimmäisen akun alla.


Muista irrottaa instrumentin kaapeli lähtöliitännästä, kun et käytä sitä - tämä sammuttaa akut ja lisää toistotunteja. On Master Volume ja Tone, joissakin 3 nupin malleissa on Master Volume, Tone ja Sustainiac Intensity -nuppi, joka säätelee haluamasi sustainin määrää. Kaulan mitat ja mutterin leveys löytyvät yksittäisen mallisivun alaosan Tekniset tiedot -välilehdestä. Sinun on ensin määritettävä, minkä tyyppinen silta kitarassasi on.


Jos sinulla on Floyd Rose -järjestelmä, siinä on 2 nastaa, jotka pitävät siltajärjestelmän paikallaan. Voit säätää joko korkeaa tai matalaa puolta ylös tai alas 3 mm jakoavaimella halutun toimintakorkeuden saavuttamiseksi. Jos sinulla on Tune-O-Matic-tyylinen silta, voit säätää toimintaasi litteällä ruuvimeisselillä joko diskantin tai basson puolella.


Huomaa: Jos kitarassasi on TonePros Locking TOM -järjestelmä, sinun on ensin löysättävä 2 lukitusruuvia 1. Lisätietoja on osoitteessa www. fi ja katso käyttöohje. On monia tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa merkkijonoäänen; niskaasi ei aina tarvitse säätää! Ota yhteyttä pätevään korjaajaan, jos et ole varma tai et tiedä, kuinka ristikkotanko säädetään oikein.


Älä yritä säätää ristikkotankoa, ellei sinulla ole siihen pätevyyttä. Äärimmäiset säädöt voivat aiheuttaa pysyviä niskavaurioita. Mikä on kaksisuuntainen säädettävä i. Kuinka se toimii? Jokaisessa Diamond-sarjan instrumentissa on kaksisuuntaisesti säädettävä ristikkotanko. Toisin kuin useimmat ristikkotangot, jotka sallivat vain kuperan kaulan säätämisen, kaksisuuntaisen säädettävän ristikon tangon avulla voit säätää joko koveraa tai kuperaa keulaa.


Jos kiristät ristikon tangon mutteria myötäpäivään, se taivuttaa kaulan taaksepäin ja suoristaa kaulan. Kun löysät mutteria, huomaat kaulan neutraalin asennon, ristikkotanko ei ole käytössä. Jos jatkat mutterin löysäämistä vastapäivään, tunnet uuden kiristyksen, kun sauva saa kaulan kumartumaan eteenpäin antaen kaulalle lisää helpotusta. Napsauta tästä nähdäksesi kaavion.


Schecter ei myy vaihtokauloja. Varaosat ovat saatavilla vain takuun puitteissa. Jos niskasi katkesi laiminlyönnin, kuten pudotuksen, vuoksi, sinun tulee yrittää löytää ammattikorjaaja nähdäksesi, voidaanko niska korjata. Katso lisätietoja takuustamme. Emme tarjoa tehdasmaalaus- tai kunnostuspalveluita missään ominaisuudessa. Jos haet verkosta, huomaat, että monia itsenäisiä yrityksiä, jotka tarjoavat tämän tyyppisiä palveluja.


Millainen viimeistely Diamond-sarjan instrumentissani on?? Mitä minun pitäisi käyttää viimeistelyn säilyttämiseen? Käytämme polyesteriviimeistelyä. Tämä viimeistely on turvallinen kumitelineille ja ripustimille. Mikä tahansa tavallinen kitaranpuhdistusaine toimii. Käytämme viimeistelyn puhdistamiseen Meguiar's Mirror Glaze Professional Final Inspection 34 -puhdistusainetta.


Tämä toimii hyvin myös laitteiston puhdistamisessa. Meguiar's Mirror Glaze Professional Final Inspection 34 -puhdistusaine puhdistaa hyvin satiinipinnan. Se puhdistaa hien ja lian vahingoittamatta pintaa. Muista puhdistaa satiinipinta pehmeästi, tai voit hieroa satiinipinnan käsin kiiltäväksi kiiltäväksi. Vaikka kielten vaihtaminen vaihtelee jokaisen käyttäjän mukaan, Schecter suosittelee, että vaihdat kielet vähintään 20 tunnin soittoajan välein.


Muista, että jos pyyhit kielet puhtaaksi jokaisen käyttökerran jälkeen, se auttaa pidentämään kielten käyttöikää. Pientä ristikkotangon säätöä tai sillan korkeuden säätöä saatetaan tarvita, mutta se ei vahingoita niskaasi. Schecter ei myy varaosia, vain kokonaisia ​​kitaroita ja bassoja.


Monet Schecter-kitaroista ja bassoista löytyvistä laadukkaista osista ovat saatavilla paikalliselta jälleenmyyjältäsi. Ne voivat olla saatavilla myös online-osien jälleenmyyjien kautta. Tässä on muutamia ehdotuksia:. Myytkö vaihtosuojuksia, takalevyjä, ristikkotankojen suojuksia tai tremolo-suojuksia?? Ota yhteyttä paikalliseen korjaamoon näiden vaihtojen suorittamiseksi. Voit myös tarkistaa asian yllä luetelluilta varaosien toimittajilta. Schecter Diamond Series -soittimet on tehtaalla varustettu Ernie Ball -kielillä.


Tarkat merkkijonotiedot löytyvät yksittäisten mallien sivun alaosan Tekniset tiedot -välilehdestä. Schecter-takuu ei kata laitteiston osien vaurioita, korroosiota tai ruostumista, jotka aiheutuvat lämpötilasta tai kosteudesta, altistumisesta auringonvalolle, tulelle, kosteudelle, kehon suoloille ja hapoille, muille kemikaaleille tai ei-teollisuuden hyväksymille kiillotusaineille.


Voit minimoida nämä vaikutukset pyyhkimällä laitteiston pehmeällä puuvillakankaalla pelaamisen jälkeen. Schecter-paidat, hatut, takit, laukut ja muut asusteet ovat saatavilla verkkosivuillamme.


Schecter Gearin uusimmat tiedot löydät Merch-osiosta. Tapaussuositukset on lueteltu verkkosivuillamme Lisävarusteet-osiossa tai kunkin laitteen sivun alalaidassa.


Löydä vain mallisi osoitteesta www. fi ja vieritä Tekniset tiedot -sarakkeen alaosaan. Jos aiempia tai lopetettuja malleja ei ole enää listattu verkkosivuillamme, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään saadaksesi ostotietoja. Schecter hardshell -laukkuja ja -laukkuja voi tilata miltä tahansa valtuutetulta Schecter-jälleenmyyjältä.


Täydellinen luettelo valtuutetuista Schecter-jälleenmyyjistä löytyy jälleenmyyjähaustamme. com Säilytä alkuperäinen ostokuitti todisteena ostosta. Katso täydellinen luettelo takuuehdoista napsauttamalla tätä. Rajoitettu elinikäinen takuumme ei ole siirrettävissä missään olosuhteissa, ja se koskee vain alkuperäistä omistajaa edellyttäen, että tuote on ostettu UUSI valtuutetulta Schecter-jälleenmyyjältä.


Huomaa, että jakelijat myöntävät takuun vain laitteille, jotka on ostettu heidän edustamastaan ​​maasta. Jos ostit instrumentin toisesta maasta, se ei kuulu takuun piiriin.


Katso verkkosivuiltamme täydellinen luettelo valtuutetuista Schecter-jälleenmyyjistä. Schecter ei palauta minkään instrumentin ostohintaa. Jos haet hyvitystä, se tulee saada sen liikkeen kautta, josta ostit. Tämä takuu EI kata seuraavia: 1 Mitkään instrumentit, joita ei ole ostettu valtuutetulta Schecter-jälleenmyyjältä.


Kuinka minusta tulee valtuutettu Schecter-jälleenmyyjä? Jos haluat lisätietoja mahdollisista jälleenmyyjistä, lähetä tiedustelut tästä. Huomaa, että sinulla on oltava olemassa oleva kivijalkamyyntipiste; Schecter ei valtuuta "vain online" -jälleenmyyjiä.


Älä lähetä tähän postilaatikkoon taiteilijoiden suosituksia koskevia tietoja tai tiedusteluja! Onko kitarani rajoitetun elinikäisen takuun alainen, jos ostan sen muusta kuin asuinmaasta? Ei, sinun on ostettava kitarasi maasi valtuutetulta jälleenmyyjältä saadaksesi esimerkiksi takuun; asut Intiassa, mutta ostit kitaran verkkokaupasta Yhdysvalloissa, tämä ei kuulu. Huomaa, että emme valtuuta yhtäkään yhdysvaltalaista verkkomyyjää tai -liikettä myymään Schecter-tuotteita Yhdysvaltojen ulkopuolella.


Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella ja ostat kitaran Yhdysvalloista, takuumme ei kata sitä. Näen mallin sivuston "Kaikki muut maat" -osiossa, joka ei näy "USA"-osassa. Voinko ostaa tämän mallin USA:sta?? Vaikka molemmilla yhtiöillä on sama omistaja, ne toimivat toisistaan ​​riippumatta. Schecter Japan tarjoaa instrumentteja vain Japanille ja tietyille Aasian markkinoille. Jos sinulla on kysyttävää nykyisistä tai vanhoista malleista, ota yhteyttä maasi jälleenmyyjään.


Napsauta tästä nähdäksesi kansainväliset jakelijat. Räätälöidyt myymäläpäivät - Vuonna , David Schecter avasi Schecter Guitar Researchin, korjaamon Van Nuysissa, Kaliforniassa. Texan-omistus ja massatuotanto, — mennessä Schecter oli saavuttanut mukautetun myymälän tuotantorajan, eikä pystynyt enää vastaamaan kysyntään. Hisatake Shibuya ja uudistus, — läsnä Vuonna Texasin sijoittajat myivät yrityksen Hisatake Shibuyalle, japanilaiselle yrittäjälle, joka omistaa myös Musicians Instituten Hollywoodissa.


Laajennettu tilausmyymälä, yhdysvaltalaisen tuotannon paluu ja Schecter Amplification, - läsnä Vuonna ilmoitettiin, että Schecter laajensi räätälöityä myymälää lisäämällä laitokseen 14 neliöjalkaa. Etunimi Kirjoita etunimi. Sukunimi Kirjoita sukunimi. Sähköposti Kirjoita sähköpostiosoite. Sähköposti Vahvista Vahvista sähköpostiosoite. Osoite 1 Virheellinen syöttö. Osoite 2 Virheellinen syöttö. Kaupunki on virheellinen. Osavaltio Alabama Alaska Amerikka Samoa Arizona Arkansas Kalifornia Colorado Connecticut Delaware Florida Georgia Guam Hawaii Idaho Illinois Indiana Iowa Kansas Kentucky Louisiana Maine Maryland Massachusetts Michigan Minnesota Mississippi Missouri Ohko Penvan Ohko Pohjol Pensaa Oko Pohjol Pohjol Pensio New York New Hampshi New Hampshi Puerto Rico Rhode Island Etelä-Carolina Etelä-Dakota Tennessee Texas Utah Vermont Neitsytsaaret Virginia Washington Länsi-Virginia Wisconsin Wyoming Virheellinen syöte.


Virheellinen zip-syöttö. Puhelimen syöte on virheellinen. Ext Invalid Input. Virheellinen mobiilisyöttö. Paras aika ottaa yhteyttä Paras aika ottaa yhteyttä Aamu Iltapäivä Ilta Virheellinen syöttö. Instrumenttisi Soittimesi. Valitse keneen haluat ottaa yhteyttä Haluan ottaa yhteyttä yleiseen tukeen USA:n myynti Kansainvälinen myynti Diamond-sarjan tekninen tuki Custom Shop Tekninen tuki Virheellinen syöttö.


Mistä kuulit meistä -- Valitse -- Ystävälehden mainos Nähty myymälässä Muu kotisivu Live-esitys Kerro meille kuinka kuulit meistä. tarjoukset ja uutiset Haluan vastaanottaa Schecterin ilmaisen sähköpostiuutiskirjeen, joka sisältää tietoa Schecter-tuotteista, erikoistarjouksista ja uutisista Virheellinen syöttö.


Kysymykset Kirjoita kysymyksesi. Syötä koodi. Lähetykset luetut Lähetykset, jotka on luettu ja joihin vastattiin työaikana: maanantaista perjantaihin klo 9–17 PST. Arvostamme kärsivällisyyttäsi! Diamond Series Kaikilla Schecter Guitar Research Diamond -sarjan instrumenteilla on rajoitettu elinikäinen takuu.


Tämä takuu EI kata seuraavia: Kaikki instrumentit, joita ei ole ostettu valtuutetulta Schecter-jälleenmyyjältä.


Mikä tahansa instrumentti, jota on muokattu tai mukautettu Schecter Guitar Researchin lähettämisen jälkeen. Mikä tahansa instrumentti, jonka valtuuttamattomat henkilöt ovat huoltaneet. Mikä tahansa instrumentti, jonka sarjanumero puuttuu tai jota on muutettu jollakin tavalla.


Mikä tahansa instrumentti, joka on vaurioitunut väärinkäytön, laiminlyönnin tai onnettomuuden vuoksi. Mikä tahansa instrumentti, joka on altistunut äärimmäisille kosteus- tai lämpötilaolosuhteille. Normaali kuluminen kaikissa instrumentin huollettavissa olevissa osissa, mukaan lukien elektroniset ohjaimet ja kytkimet, tunkit, kuluneet nauhat, pinnoitetut pinnat, virityskoneet, naarmut nostosuojissa tai muoviosissa, satulat ja mutterit; normaali maalin kuluminen, mukaan lukien instrumentin pinnan vauriot, värimuutokset ja maalin kutistuminen mistä tahansa syystä.


Puun pintavikoja, kuten halkeamia, halkeilua tai vääntymistä, jotka johtuvat lämpötilan tai kosteuden muutoksista, altistumisesta auringolle, tulelle, kosteudelle, kehon suoloille ja hapoille, muille kemikaaleille tai ei-teollisuuden hyväksymille kiillotusaineille. Soittimen säännöllinen huolto, mukaan lukien kielten vaihdot, ristikon säädöt, asetukset, intonaatio ja toiminnan säätö.


Subjektiiviset asiat, kuten sävyominaisuudet, puun laatu, syyt tai väri tai viimeistely tai suhteellinen paino. Rahtimaksut Schecter Guitar Researchille takuukorjauksista.


Kaikenlaiset kuljetusvahingot. SGR-takuutiedot SGR by Schecter Guitar Research ja SGR Guitar Pack - 2 vuoden rajoitettu takuu Schecter Guitar Research takaa, että SGR GUITAR ja SGR GUITAR PACK ovat materiaali- ja valmistusvirheitä käytettäessä normaaleissa käyttöolosuhteissa 2 vuoden ajan alkaen. alkuperäinen ostopäivä, paitsi elektroniikka ja laitteisto, jotka kattavat 1 vuoden alkuperäisestä ostopäivästä.


USA:n asiakkaat: Mitään instrumenttia ei saa palauttaa Schecter Guitar Researchille ilman ennakkolupaa. Kansainväliset asiakkaat: Ota yhteyttä liikkeeseen, josta ostit laitteen, saadaksesi palautusvaltuutustiedot. Täytä kaikki pakolliset kentät! virheellinen syöte. Sarjanumero. Lataa tiedosto Virheellinen syöttö Vedä ja pudota kopio alkuperäisestä ostokuitista. Jos et voi ladata kuittia, säilytä kopio ostosta tehdessäsi.


Yleisiä kysymyksiä Onko Schecter Diamond -sarjan malleja saatavilla mukautetuilla lisävarusteilla? Minä vuonna Schecter Diamond -sarjan instrumenttini valmistettiin?


Kuinka otan yhteyttä Artist Relationsiin tai lähetän bändini Schecterille? Schecter Guitars Pendleton Street Sun Valley, CA HUOM: TAITEILIJASUHTEET EI PUHELINSOITTOA TAI SÄHKÖPOSTIA. Voinko ostaa kitaran suoraan Schecteriltä? Voiko Schecter kertoa minulle, minkä arvoinen soittimeni on??


Tarjoaako Schecter tehdaskierroksia?? Emme tarjoa tehdaskierroksia; emme ole avoinna yleisölle. Elektroniikka Mistä löydän laitteeni kytkentäkaavion? Kuinka Push-Pull-kelahana toimii?


Kuinka Push-Pull toimii Duncan Designed P:n kanssa? Mitä EMG BTS:n 2-kaistaisen bassotaajuuskorjaimen taajuusdip-kytkimet tekevät? Kuinka basson säätimet toimivat? Kuinka Bass Blend -nuppi toimii? Minulla ei ole tulosta tai tuotosi leikkaa sisään ja ulos. Mitä teen??


Kuinka säätimet toimivat Sustainiac®-mallissani? Minulla on ongelmia Sustainiac®-mallini kanssa. Kuinka teen vianmäärityksen? Kuinka säädän Sustainiac®-piirilevyäni?


Kuinka säädän siltaa? Mistä tiedän, tarvitseeko niskani säätöä?? Minkä kokoinen ristikkotanko kuusiokoloavain minun täytyy säätää niskaani? mursin niskani. Voitko korjata sen tai myydä minulle uuden kaulan? Mistä saan sen korjattua? Voiko Schecter viimeistellä instrumenttini? Minulla on soittimessani satiiniviimeistely. Mitä minun pitäisi käyttää sen puhdistamiseen? Kuinka usein merkkijonoja tulee vaihtaa? Jos vaihdan kielimittaria tai viritän, se vahingoittaa niskaani? Tässä on muutamia ehdotuksia: AllParts Stewart-MacDonald WD Music Guitar Parts Resource Myytkö vaihtosuojuksia, takalevyjä, ristikkotangon suojuksia tai tremolo-suojuksia?


Onko tämä takuun piirissä?

No comments:

Post a Comment

Gewaltprävention bei Dating

Gewaltprävention bei Dating The 4th R The 4th R, ein interaktiver Lehrplan für Neuntklässler, zielt darauf ab, die Gewalt unter Jugendlichen...